Koncert Kiotóban - 2019.07.10

2019.07.14. 16:22

Az előző napon alaposan kisétáltuk magunkat. Kb. délután kettőtől este nyolcig-kilencig szinte egyfolytában mentünk. Szerencsére ennek kipihenésére kaptunk időt, hiszen a mai délelőttünk teljesen szabad volt. Mindenki azzal tölthette hát az időt, amivel szerette volna. Moshatott a szálloda mosodájában, tehetett kisebb sétát egyedül, ha úgy volt kedve, vagy azt csinálta, amit én meg Kinga: pihent a szobájában.

Az egyénileg elköltött ebédet követően pedig felcihelődtünk, buszra szálltunk, és elindultunk a kb. 50 Km-re fekvő egykori császárvárosba, Kiotóba. Bár a távolság nem nagy, de a forgalom miatt ennek az 50 Km-nek a megtétele akár másfél óráig is eltarthat. 

A megérkezésünk után helyszíni próba következett. A próbát követően pedig rövid sétát tettünk a régi(?) császári palota kertjét övező parkban. Ezen a turnén ez volt az első olyan koncertünk, amikor nem voltak vendéglátó kórusaink, így egy teljes két félidős koncertet adtunk. A legnagyobb sikereket ezúttal is a japán yelvű művekkel, illetve a „slágerszámokkal” értük el (ABBA Medley, Mátrai képek).

A koncert után a hazaút már némileg rövidebb volt, mivel a forgalom már nem volt olyan nagy.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cantemus.blog.hu/api/trackback/id/tr3514946308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása